Sign Company
De dolfijn 34 | 1601 MG Enkhuizen
T (0228) 351960 | F (0228) 351961copyright | disclaimer

Storing en onderhoudStoring & Onderhoud, Revisie


Help! M'n neon knippert...!

Het is vervelend als uw lichtreclame niet werkt door een technische storing. De vakkundige medewerkers van Sign Company realiseren zich dat ook en zijn opgeleid en ervaren om een eventuele storing veilig te verhelpen. Ook als de installatie eventueel door een ander lichtreclamebedrijf is geleverd.

Onderhoud is Behoud....!

Tevens kunnen wij u desgewenst een preventieve onderhoudsovereenkomst aanbieden ter behoud van uw lichtreclame.

Revisie....

De levensduur van een neoninstallatie is niet onbeperkt. Echter, een revisie uitgevoerd door Sign Company, zorgt ervoor dat uw lichtreclame weer als nieuw is. De technische levensduur van uw neonreclame wordt verdubbeld dankzij de uitvoering van een complete revisie.

Bij een door ons uitgevoerde revisie wordt alle elektrische bekabeling vervangen en worden de hoogspanningstransformatoren uitgebreid getest. Tevens worden de neonbuizen ontdaan van de elektrodes en chemisch gereinigd. De neonbuizen worden daarna voorzien van nieuwe poedercoating en nieuw neongas, opnieuw vacuüm getrokken en worden er weer nieuwe elektrodes op geplaatst. Kortom, na zo'n uitgebreide revisie is uw lichtreclame weer veilig en zo goed als nieuw!

contact